Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mamma.

Inte en god son som blivit dålig!
En dålig son som blivit sämre, tur att mamma var tålig!

Stort hjärta och hud av härdat läder! Trots mina idiotier stod hon mig bi i alla väder!

Kol, lera, blod och trasiga kläder, efter otaliga dumdristiga räder!

Tjuvåkande på koltåg till skaterampen i nästa stad, hopp från andra våningen på grund av förlorat vad!

Det var mammas vardag, gjorde henne ofta knäsvag, fylld med obehag!

Minns dagen hon abdikerade, avstängd från kyrkans barnverksamhet!
Mamma skör som få men den starkaste jag mött, du räddade mitt liv med din kärlek, därför sitter jag här full av respekt och tacksamhet!




Fri vers (Spoken word/Slam) av deNeergaard
Läst 192 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-05-22 15:33



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Så ljuvligt...du får mitt favoritord idag - Innerligt!
2012-05-23

  ResenärGenomLivet VIP
Ja, vad vore livet utan mamma?
2012-05-22

  Jeflea Norma, Diana. VIP
Vacker hyllning inför mors dag på söndag, fin av dig du glömmer inte och talar till oss alla andra om din mamma tunga börda.
Alt respekt för mor och son.
Diana.
2012-05-22

  Lynx63 VIP
Till din mamma.
Respekt heder & tacksamhet.
Jag njuter av det din son skriver...
2012-05-22

  Hondjuret
Vacker hyllning på ditt eget superbraiga vis =)
2012-05-22
  > Nästa text
< Föregående

deNeergaard
deNeergaard