Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Allt som hörs är tiden

Här råder stilla friden,
inget snicke snack.

Allt som hörs är tiden,
ticke ticke tack.

Jag samlar den i skålar,
och pyntar med intressen .

Sen sitter jag och målar,
en tavla av tristessen.

Sen lär vi ryska språket,
spatsiba om du vill .

Och översätter bråket,
från rummet strax intill.

Sen råder stilla frid,
inge snicke snack.

Bara rum och tid,
ticke ticke tack




Fri vers av zallander
Läst 175 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2012-05-22 16:07



Bookmark and Share


  hansensson
träffande obehag.
2012-05-23

  Eva Akinvall (emca~vargkvinnan)
Tack!
2012-05-22

  Robert Jonsson VIP
den var bra
2012-05-22

  Ninananonia VIP
Gillar denna :)
2012-05-22
  > Nästa text
< Föregående

zallander
zallander