Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
snöns boning, himalaya i sanskrit


Snöns boning

Himalaya,

Jag är inuti fläckar
Det är mitt fel och egentligen är jag såhär liten
Jag vill laga
Blåsa bort dammet från mörka bord
Återfödas till en fjäril, leva en dag och sen dö i paradiset

Jag vet nästan vem jag vill vara men jag glömmer
Jag vet ibland vem jag är och mest att det finns ett paradis att tro på
Att tro är att tro och inte att veta. Jag har inga bevis. Jag vill inte ha det heller för jag vill drömma ihop en plats för nattens sista tröskel

Himalaya
Jag är en fläck för dig och vi smälter




Fri vers av haw
Läst 356 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2012-05-23 22:40



Bookmark and Share


  M M Mannheim VIP
En dikt med ett stort innehåll. Först tänker jag att det bara är en dikt, men när jag läser vidare så är texten något mera...det är stort något man vill återvända till.
2012-06-10

  Casbah* VIP
"jag är inuti.." bra skrivet, lite försiktig i tonen men stark ändå
2012-05-24

    TORUS
Så otroligt vackert!
2012-05-23

    ej medlem längre
trevande,
träffar


....någon
2012-05-23
  > Nästa text
< Föregående

haw
haw