Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

BELLATRIX (sjustjärna nr 6)

 

 





säg vilka tricks förhäxade henne

från svart litet hål till sällsam stjärna

fick nix någon plats i Orions bälte

numera en jättelik blå amazon

som syster till Betelgeuse, ur multi-soligt kokande juice

på tok för krigisk för min ljuva smak

fast vackraste massan kring ben, kickar bak

 

 

 

 

 

 

 

 

 




Fri vers av TrollTörnTrappan VIP
Läst 436 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-05-24 00:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

TrollTörnTrappan
TrollTörnTrappan VIP