Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mentalkannibaliska tendenser

Vill veta allt, tror jag har mentalkanibalistiska tendenser! Låter inte sovande björnar ligga, vill vända på sinnets alla stenar, skaffa nya referenser!

Gräva gropar, inte för att falla där i, trodde du det får du tji!

Utan för att beskåda, lära mer mer, försöka se till att svaren blir fler!

Undersöker mitt sinne med samma intresse som en kråka gör med ett svällande, solvarm, trafikdödat as! Petar med vassa grenar, nyfiken på insidan och dess infernaliska kalas!

Alltid överraskad över vad jag finner, hur kan något fysiskt skapa något som ogripbart! Helt j...a ofattbart, underbart! Alltid kaotiskt, aldrig rart, allt verkar gå i överljudsfart, helt uppenbart!

Önskar mig inget men finner för mycket av allt, det fyller varje rum, varje j...a skrymsle, över-j....a-allt!




Fri vers (Spoken word/Slam) av deNeergaard
Läst 161 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-05-25 09:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

deNeergaard
deNeergaard