Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

På väg mot sömnens riken
lägger jag ifrån mig en tanke
jag ej vill ha med mig dit ...




När alla synes som om de flyr ...

.... och de som är kvar
verkar som om de
ej längre ens sig bryr ...

... bör vi förvänta oss någonting
annat än blott det ingenting
vilket normalt är kvar 
av allt det som en gång var ...

... i efterdyningen till
de tystnande skratten
vi bevittnat dö ut
inför den väntande gryningen
till den rådande natten
som är på väg att ta slut

inför den dag
vilken oavsett
och tillika obevekligt 
snart är på väg att bryta sig ut ...










Fri vers av Peter Stjerngrim VIP
Läst 240 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2012-05-24 10:23



Bookmark and Share


  smultronbergen VIP
Det som var kommer inte igen.
Att leva enbart i efterdyningar,
ej se bubblande tecken ur måsens
skratt, Betrakta det saknade, se det
för evigt försvinna,

ja. Så kan det vara. få vara, fina ord
Peter, / y
2012-05-24
  > Nästa text
< Föregående

Peter Stjerngrim
Peter Stjerngrim VIP