Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Balans



Just nu
är det exakt samma grader
inne som ute

Vad kan man mer begära?

Möjligen en kall öl
och en god vän på besök

Annars fungerar det också
att vara för sig själv
en stund

Med fågelkvitter, humlesurr
och blommande grenar

Må bra
finns på många sätt




Fri vers av Jack E. Gladh VIP
Läst 160 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-05-24 10:35



Bookmark and Share


  Magica VIP
Fin liten text! :)
2012-05-29

  Fredrik P. VIP
Samma här! Skönt när äntligen
sommaren är här.
2012-05-24
  > Nästa text
< Föregående

Jack E. Gladh
Jack E. Gladh VIP

Mina favoriter
FROST