Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bosatta flyktningar

Du kan väll ta och kontrollera dig själv,


och bara ta det du behöver från mig

för det är försent,

för att rädda mig från golvet

och vattnet som rinner från badkaret

för du är som tuggummit i mitt hår

fångar flera impluser

utan puls,

för när jag är borta,

vet jag att du är hemma

inom mig

för att förbruka det jag stannat för

i din trapp

du kan väll bara ta det du behöver från mig

för då skulle jag ha varit hel idag.




Fri vers av svarta ängeln
Läst 307 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2012-05-24 18:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

svarta ängeln