Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Smakliga Konturer

Du kom från en okänd plats,

ett sinne jag inte hade

älskade mig under vågor där jag byggde mitt hem

Men vi föll,

till golvet över oss

du var obrukbar
i alla lagstiftningar

Ätbar när jag var full och ville ha påfyllning

Och du fortfarande tror
mina ärr är konturer av min kropp i sängen

juckar utan tillstånd

tanke

på att du gör mig allt djupare

formar mina hål efter dig

Men du bara tystnar,
när jag får känna på din hårdnad

när vi dansar

och jag avvisar dig

då inga fler hål finns att bilda

då du äger alla,

utom ditt eget hål

jag väntar på ska tina bort


så jag kan släppas fri.




Fri vers av svarta ängeln
Läst 339 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2012-05-28 15:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

svarta ängeln