Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Delikat Dilemma (1)

 

 



Verkar inte finnas i denna världen, men vad jag behöver är ett plagg med många många rymliga fickor, som ändå ser jäkligt snyggt ut. Dock icke väska/ryggsäck, är trött på sådana, snarast jacka. Ska funka alla tider på dygnet, tåla både barhäng och hårt jobb. På vintern är det inga större problem, men nu (när dessutom många garderober envisas med att ta semester) ska plagget samtidigt vara så tunt så jag undgår att drypa av svett. Kavaj brukar funka utmärkt ur samtliga kriterier, men måste kombineras med massa byxfickor, då den aldrig riktigt rymmer allt av min "normala" vardagliga utrustning : en mobil med stor pekskärm (ibland två), två kameror (ibland bara en) :-) :-), penna (visserligen alltmer sällan), potentiellt viktiga papper (bok), näsduk (helst flera), 4-5 nycklar, tjock plånbok, pengar (när jag inte vill ha alla i plånboken), extra batteri, usb-minne o minneskort (ligger ofta i myntfacket), brända discar (att byta med vänner), ev tarotkortlek, chokladkaka, kondomer och plåster (nå, i plånboken), överfallslarm, överlevnadskniv önskvärd (men brukar bli hemma), spårvagnskort för snabb framdragning, eventuellt kam och kravatt, mp3-spelare med ordentliga hörlurar, ficklampa, osv. Och då slipper jag ändå hittills medicinska preparat eller droger som många måste kånka på. Vidare några enkla krav som t o m jag inser är för höga : Hatt när den inte sitter på huvudet, paraply medan det inte regnar, vattenflaska, extra skor (hur gör flickor förutan fickor?), plastpåse (ifall det skall handlas), stor spegel (för någon annan än mig), etc etc etc...

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 




Prosa av TrollTörnTrappan VIP
Läst 229 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-05-26 10:29



Bookmark and Share


  cilax VIP
en samovar (för babuschkas skull) är ett nästan måste
Kul text
2012-05-30

  Nanna X
det måtte väl finnas mindre utrymmeskrävande överlevnadskit ; ) ?
2012-05-26

  LenaJohansson VIP
du behöver en typ vildmarksjack...:)

jättebra text
2012-05-26
  > Nästa text
< Föregående

TrollTörnTrappan
TrollTörnTrappan VIP