Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Magisk morgon


En underbar morgon då man vill ligga kvar i sängen,

men ändå vill ut och dansa i naturen.

En morgon då kroppen känns stel,

Men det är liv i varenda liten cell.

En morgon då tankarna och minnen skapar en underbar målning av

färger,

känslor och

rörelse.

En morgon då man är glad.

En morgon då man är nyfiken på livet.

En morgon då man vill och kan göra mirakel.

Varje morgon är magisk.

Man vaknar av att stjärn glitter ramlar på ansikte, kroppen.

Man duschar i varma pärlor av glädje och en liten nyfiken undran vad en ny dag har
med sig.

En magisk morgon ger en underbar dag.

Men ändå låter jag min kropp och själ ligga kvar och bada i pärlor och stjärnor i den här magiska morgonens ljus och värme…


Stillheten och njutning …




Fri vers av Destino
Läst 213 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-05-27 11:50



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
det är en i sig magisk återgivning och illustrering, som ack härlig låter
2012-09-13

    ej medlem längre
Vacker morgon-sång!

(jag har också skrivit en....)
2012-05-27
  > Nästa text
< Föregående

Destino
Destino