Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Valet mellan stigar

Chockartart insåg jag
att hon vet
Hon såg

*Rysningar av obehag*

Om det som sagts
Det som plitats
Tanken förs sakta mot dig

Det som sägs
men aldrig kan hända

Går en stig
men orkar ej vända

Trots vetskapen att
jag går utan mål
utan vinst att få

Men med vacker utsikt på vägen

Slutar med ett stup
jag måste övervinna
även rädslan för att hoppa
över avgrunder som viskar
lockande

Jag ser andra sidans öken
och borde vilja vända..

Någon ropar bakom mig
jag förklarar kort och falskt
får sanningen i vitögat

Chockartart inser jag
att hon vet
Hon ser

*Rysningar av obehag*




Fri vers av Lana
Läst 251 gånger
Publicerad 2006-02-02 12:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lana
Lana