Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Om den så kallade politiken


Ska helst lämnas utanför
i kontakt med grannar, släkt och vänner.

Liksom religionen.

För egen del tycker jag att alla har rätt...
...så fel.

Politik är en hal ål
i en slumpsump
alltid på väg någonstans.




Fri vers av Jack E. Gladh VIP
Läst 161 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-05-28 18:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jack E. Gladh
Jack E. Gladh VIP

Mina favoriter
FROST