Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Känn din nästa

Känn din nästa med kärleken som blev kvar
När du älskade för lite
Känn din nästa med varje cell
Som gör dig unik
Och tillsammans oslagbara
Känn din nästa som universum
Känner den
Känn din nästa så som du vill
Känna när den känner dig
Känn din nästa med dina fötter
Och låna några steg
När sorgen byggt hinder
Runt dens sulor




Fri vers av ordskalv
Läst 227 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2012-05-28 19:01



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Varje rad i denna text känns ...

älskar budskapet i början och slutet ...
2012-08-13
  > Nästa text
< Föregående

ordskalv