Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Träffen





De träffades igen fast i den nya livet. 

De hade aldrig sett varandra men nu stod de där och leenden på läppar visade glädje.

De ville röra på varandra och känna på huden och dofta på håret.

Det fanns inga frågor.

Det fanns ingen tvekan.

Allting kändes så naturligt och vackert.

En dans av åtrå och massa respekt och ett djurisk blick och begär. 

Ådror som darrar och svett och smek.

All den fina nya energi och känsla av att minuterna blev till sekunder ...

En stund då allt hände och inget.

Inga frågor,

endast en underbar känsla av att vi har blivit vi på en annan nivå,
en övernaturlig belåtenhet och stolthet av att ha provat på en till äventyr och avslutat det i varandras armar och varma kyssar... 




Fri vers av Destino
Läst 198 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2012-05-28 21:09



Bookmark and Share


  Ljusletaren
Njutbara ord ... tack/kram
2012-05-31

  Rise Little One
så vacker text...
2012-05-28

    ej medlem längre
Blir rörd av din fina text!
2012-05-28
  > Nästa text
< Föregående

Destino
Destino