Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kompassrosor

Mullen från lustgården
blir moraliska väderstreck
när varje tro odlar
sin egen kompassros
Det krävs genmanipulerad gröda
för att rättfärdiga handlingar
i namnet av den osympatiske
Han som förvisat,
mördat och terroriserat
Gärningar av kärlek
visar den kultiverade rosen,
men jag ser bara hat




Fri vers av Sara Boström
Läst 386 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-05-28 22:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sara Boström
Sara Boström