Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vuxentid

I varma rum fyller väggarna mig med vitt, vitt av tomt kakel och tapet och det studsar, studsar, studsar mellan vinklarna i en avslutad dag och uppskjuten natt, önskar jag kunde vara långt bort in i spegelbilden av den där som alltid bara tittar, tittar tillbaka, hör du att jag är här, jag är alltid här och jag finns, finns överallt på golvet och bara sopa upp det jävla skräpet och slå, slå, slå ihop det till en klump av vad i helvete hände med klockan för vad fan är det för fel på lite kaffe ibland som högljutt kokande i svart tjära tills huden sväller upp och spricker i blåsor och kladd över hela disken och mögel i disktrasan men vem är trasig, trasig, trasig för det är vuxentid nu Fia, vuxentid hör du det? För i vad i helvete hände med åren för vad fan är det för fel på lite ungdom ibland och skrapas av kalla vita väggar och bleka kinder när jag studsar, studsar, studsar fram och tillbaka, nu och då och ut och in.




Fri vers av Sofiapoema
Läst 268 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-05-29 02:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sofiapoema
Sofiapoema