Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den djupa skiten

Idag är jag fast
Bakom en dimmig illusion.
En ridå
Som bara höjer sig när applåderna kommer.
Tystnaden regerar än.
Imorgon står jag kvar
Märker inte ens
Att livet går.
Gardinerna hänger för fönstren i mitt hus
Släpper inte in ljus
Tiden är difus.
För världen väntar inte på oss. 
Och alla fortsätter slåss
Liten försening blir stor förorening 
Så när jag vill måla allt med färger
Är årstiderna slut 
Vattnet för djupt
Och ingen vill lära sig att simma.




Fri vers av Fyrtorn
Läst 336 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-05-29 11:41



Bookmark and Share


  zallander
måla vintern grön : )
2013-01-01
  > Nästa text
< Föregående

Fyrtorn
Fyrtorn