Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Känns intressantare att läsa mina kommentarer än mina texter igen! (även när jag glömt din text som jag kommenterade). Ännu en remix från kommentarer mest i fjol, där flera får ny betydelse.




Kollage av mina Kommentarer (8)

 

 

 

 

 





Du berättar en historia här, där de sedvanliga kännemärkena skickligt smygs in, så det verkar naturligt vem än beskrivningarna gäller.

Sagolikt fängslande språk i unikt välbekant skepnad!

Månskensvärld i full solbelysning, för mycket skall samsas med för lite, de simplaste tilltugg får högtflygande konsekvenser,

Närvarande undringar! Hur kommer barnet in i ballongen egentligen?

Älskar hur vetenskaplighet och vardaglighet samarbetar i denna levande skulptur.

Vilken vändpunkt...! Hur annorlunda hade det verkliga fallet kunnat bli...?

Javisst, själva ansatsen i en sådan fråga säger måhända mer om den alienerade frågeställaren än om svaret...

Jo, han älskar uppenbarligen fisk mer än disk, även till efterrätt... Gillar hur borgmästare gör för att man ska tro han fågelskådar istället.

Skönt tjuffande språk i denna, fuktigt häckandes, med spräcklig tolkning av lefvnaden, men vi fick aldrig reda på hur bena blivit röda egentligen... (kanske av kräftfödan, fast grönsakerna borde neutralisera)?

Effektfull liten fabel i poetisk dräkt...

Och när du byter lindor så byter du från rim till icke-rim! Och trikåerna går mycket riktigt icke riktigt på det rimmet!!

Underbar kommentar!! :-)



 

 

 




Fri vers (Prosapoesi) av TrollTörnTrappan VIP
Läst 220 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-05-29 22:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

TrollTörnTrappan
TrollTörnTrappan VIP