Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Känns intressantare att läsa mina kommentarer än mina texter igen! (även när jag glömt din text som jag kommenterade). Ännu en remix från kommentarer mest i fjol, där flera får ny betydelse.




Kollage av mina Kommentarer (9)

 

 

 

 






Jag vill veta mer om första raden, hur det var att ligga på det torget med ditt öra mot de kullerstenarna - som uppslag till en halv novell...?!

Dramatiskt drabbande dikt!

Jodå, du förmår fånga de mest osensationella skeenden i ditt magiska garn med spänt intresse. Det kallas poesi har jag förstått.

Så närvarande fångat hur man får syn på något visst (här håret) medan man gör något annat (här hämtar burk)

Jo, lo, en bra beskrivning! Av hur det brukar vara med det som aldrig är samma...

Gillar hur de dök fram ur fickan när de fick förfrågan - dessa flickor ingick tydligen i en större uniformsrock?!

Gud ett sånt omsorgsfullt arbete du måtte lagt ned på detta bedårande barn?! *

Bästa rimmet utser jag utan tvekan till skolan + solen :-)

Musikalisk linje i denna... och viska o aska passar bra ihop.

Vill ha en hel ask med sådana - älskar ordet!

Korridoren går perfekt ihop med "släpade jag fram min dåre". Dåren verkar vara du själv i den sällsamma skruden...?

Och slutklämmen ger en gammal skol-läseboksmässig, torr charm, som tillika ryms i inledningens blockflöjtsbaserade mantra...



* Andra gången läste jag "babysjuka", trots att jag uppfattade hennes namn första gången.

 

 

 

 

 




Fri vers (Prosapoesi) av TrollTörnTrappan VIP
Läst 206 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2012-05-29 23:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

TrollTörnTrappan
TrollTörnTrappan VIP