" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Första raden ur varje dikt eller novell, nysammanspeglade. Först ut sådana från försommaren 2009. Ord som "kommer", "speglar" o "morgon" förekommer extremt ofta - något jag kom att inse först "nu".




Första Raden ur mina Redan Skrivna (Remix 1)

 

 

 

 

 

 

 





när universum tog slut

en oändlig gryning

kommer jag gåendes där jag alltid gått

ingalunda heller den här morgonen dök någon upp i skogen



den vita kaninen springer vilse i juniljuset

du kommer fram till mina ögon

flöjtslingan följer dina fötter

du är försvunnen

Det var en gång en färgfläck. Den var så liten så man knappt



Andri var för klurig.

Spöket och jag, vi kom till en stad

varenda morgon springer människorna in i tornet

inklämda i varsitt hål

Höghusen låg fullkomligt



En särdeles tidig morgon i sena maj kom hon farande, den gamla flickan

I had met her in some others dreams

så strosar hon vildsint längs stranden

Du såg aldrig fiskmåsarna dansa bort på perrongen



mitt i skogen finns en stenig trappa med tre steg

Den gamle hästen klättrar

genom mitt solljus



Hejsan, Cisolia! Sitter nu med skulderbladen mot spegeln

vinklar upp natten

Det var en gång en saga.

föreställningen hade aldrig tagit slut













































 

 

 

 

 

 




Fri vers av TrollTörnTrappan VIP
Läst 270 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-05-30 12:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

TrollTörnTrappan
TrollTörnTrappan VIP