" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Första raden ur varje dikt eller novell, nysammanspeglade. Fortsatt sådana från försommaren 2009. Ord som "kom" eller "leende" förekommer extremt ofta - något jag kom att inse först "nu".




Första Raden ur mina Redan Skrivna (Remix 2)

 

 

 

 

 

 

 




som vi kom en främmande försommar

nu eller nästan

känner igen ditt leende

Ännu sitter du på denna sidan spegeln

The Scene Looks Like an HourGlass



nu ville trollsländan sväva ut ur akvarellen

föreställer scenen fyra korridorer som möts

vi får ställa oss som någon tror att det är

kärlek är

Han hade känt hennes leende när han kom in i tvättstugan

Musikmaskinen hade ännu inte slocknat

now I see this brown rainbow



MapYHzia satt i sin farkost och for fram genom rymden

Somewhere Soon

och så anlände snart juni

det plingar på dörren

plötsligt fick författaren för sig att hoppa fram till epilogen

where this actress always disappears



Marejóni packade ner sina dockor i gitarrlådan.

Spelar vi TEATER nu?!

Vi ser dig medan du sitter och skriver. Du lutar ditt leende

tar jag hissen från rymden ner till jordklotet


 



 
































Fri vers av TrollTörnTrappan VIP
Läst 367 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-05-30 12:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

TrollTörnTrappan
TrollTörnTrappan VIP