Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Från vilan i Guds famn i kvällningen:


Frukta intet ont


Jag är ditt livs Herre,

ditt innersta väsens väktare.

Jag är Kristus från Gud.

Under mitt beskärm kan intet ont hända dig.

Bed härom.


Där jag är,

där kan intet ont dväljas.


Om du därför förbliver i mig

och jag i dig,

kan det onda ej nå dig.


Låt denna sanning

sjunka in i ditt medvetande

och bli till en del av detsamma.


En andlig sanning kan ibland

ta många år att lära;


ibland kan den

i en plötslig glimt

stå klar för ditt inre




Övriga genrer av Bibbi VIP
Läst 375 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2012-05-30 20:22



Bookmark and Share


  Maria T
På Gud förtröstar jag
och är inte rädd
2012-06-03

  om en Siri
mycket vackert och själsligt
2012-05-31

  walborg
Tack Bibbi
2012-05-31

    ej medlem längre
Tänk att meditera i Anden eller göra något helt inspirerad i Anden,härligt när det väl sker!
2012-05-31

  anits VIP
Sanna rader du förmedlar, tack
2012-05-30

    maija tuori
Ja , Gud är trofast , tack
2012-05-30

  Jeflea Norma, Diana. VIP
Jo det har du rätt Bibbi läser våra tankar och då kommer.
Gud välsigne dig för vackra afton böner.
Tack/ Diana.
2012-05-30

    ej medlem längre
En röst jag känner igen - förmedlad av dig.
Ett tack.
2012-05-30

  ResenärGenomLivet VIP
Du kommer med ord som man just då behöver. Tack.
2012-05-30
  > Nästa text
< Föregående

Bibbi
Bibbi VIP