Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag är född 3 minuter för sent tänker jag ibland. Alltid finns det något som behöver göras innan jag ska åka, eller så ringer någon eller så träffar jag någon som vill prata lite. Frustrerande, att inte kunna strukturera sig, känslan av att inte kunna säg


55 år


Det är ni
vars tid löper
likt en linjal
mellan två punkter
med regelbundet
utmärkta markeringar
för timmar,
minuter
och sekunder.

Det är ni
som får mig att känna mig
som en liten flicka.

En flicka
som försöker fånga tiden
som stutsar runt
likt en boll
som oftast gör
alltför stora hopp
eller passningar
som får mig på avvägar,
som fångar mitt intresse,
som avleder mig
från målet
där alla ni står
och väntar
vid er linjal
när jag kommer
ursäktande
med en liten flickas hjärta
klappande I mig.





Fri vers (Prosapoesi) av Eva Kellett VIP
Läst 312 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-05-30 22:38



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Ärliga rader.
2012-08-07
  > Nästa text
< Föregående

Eva Kellett
Eva Kellett VIP