Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Sorgen för oss närmare varandra.


En flätad korg

Minnen flätas samman
till en rymlig korg
av tårpilens segaste grenar,
de tvinnas tillsammans
av närhetens kraft
i saknadens smärta och vanmakt.

Korgen fylls sedan
av skratt och av gråt
från vardagens alla stunder
då du ibland, lyfte ditt glas
och skålade för livets under.




Fri vers av Eva Kellett VIP
Läst 331 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-06-10 22:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Eva Kellett
Eva Kellett VIP