Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Solhälsning är en av rörelserna I Yoga. Ett sätt att finna lugn, finna sig själv. Min egen solhälsning gör jag när jag tar mitt morgondopp vid Ringsegårds strand i Falkenberg. Bilden har min mamma, Inger Gunnarsson, Borås, målat.


Solhälsning A

Solhälsning A

Sträcker mig
mot morgonsolens strålar
som likt ädelstenars
glittrande prismor
omger mig.

Blundar, andas,
lever I ljuset.

Låter havet
omfamna, bära mig
medan min skugga
leker orädd
på havets botten.

Horisonten
finns ej
denna morgon.
I mötet med ljuset
bleknar alla gränser.

Allt är ett
Allt är nu
Allt är




Fri vers (Prosapoesi) av Eva Kellett VIP
Läst 285 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-05-30 22:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Eva Kellett
Eva Kellett VIP