Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Strandpromenad




Anonyma är de nakna spår


avtryck som lämnar ingen berörd


ingen utom den sand


vars finkorniga själ återigen rörts vid


av den mänskliga närhet


den vars flyktiga farväl


i en stund av tyst och röstlös desperation


kramar livets sista droppe ur stunden


blott för att på nytt stelna


i väntan på nästa vågskvalp


den som brutalt och samvetslöst


suddar bort minnet


och vars ständiga följeslagare


förintar det förflutnas passion








Fri vers (Fri form) av John Feyco
Läst 680 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2012-05-30 23:11



Bookmark and Share


  Skadad Vinge
ger du ut en bok vill jag vara den förste att köpa den!
2013-04-27

  helenita VIP
Berörs!
2012-12-19
  > Nästa text
< Föregående

John Feyco
John Feyco