Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

På glänt



Du gick på namnlös gata med flykt i steget


när jag ofrivilligt snubblade in i din ekande vrå


ett litet oskyddat utrymme av unken ensamhet


sunkig städskrubb utan glöd i sin tråd


försvinnande liten hörna av misslyckanden


denna din ogenomträngliga bunker


som trots sin anspråkslösa yta


rymmer episka volymer av fläckar


kassavalvet vars kod


ditt sinne har glömt och förträngt






När ögonblicket passerat och steget är förbi




inser jag att du, främling, aldrig fick veta






att ditt inbrottssäkra valv







står på glänt















Fri vers (Fri form) av John Feyco
Läst 356 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2013-04-26 16:14



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Häftig text...
2013-05-02

  Nina.H
Ett oväntat möte med en främling..
mycket bra skrivet!!
2013-04-28

  Lena Själsöga Keijser
detta är
en djupberörande bild

du målar ett är
vilket
är

och kanske
står detta valv alltid på glänt
kanske är det genom denna glänta
ljus sipprar in
2013-04-27
  > Nästa text
< Föregående

John Feyco
John Feyco