Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Min första dikt, tillägnad våren, skriven vid 9 års ålder.


Våren är här




Våren är här, trallalallala


Och hästen den trallar


och fåren de trallar


och alla djuren trallar


för att våren är här, trallalallala!




Fri vers (Fri form) av John Feyco
Läst 477 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-05-05 20:15



Bookmark and Share


    ej medlem längre
:)
2013-05-27

  Nina.H
Härligt sparat minne.. :)
2013-05-06

  Alva Johnsson VIP

Guld värd!!
2013-05-05
  > Nästa text
< Föregående

John Feyco
John Feyco