Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Solhälsning är en av rörelserna i Yoga. Jag hälsade solen en tidig aprilmorgon på Velinga mosse utanför Tidaholm


Solhälsning vår

Lärkorna jublar I skyn
två rådjur tar glädjesprång
över snöbefriade fält.
Ett par sångsvanar
lyfter tillsammans
mot en klarblå himmel.

Jag vänder mitt vinterbleka ansikte
mot vårsolen.

Blundar.........njuter.

Livsvännen vid min sida
tar min hand.
Vi njuter av
det nyss upphällda kaffet.

Tranornas skriande
ekar över fälten och skogarna.




Fri vers (Prosapoesi) av Eva Kellett VIP
Läst 213 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-05-31 23:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Eva Kellett
Eva Kellett VIP