Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Nyförälskad!


En stilla stund

En stilla stund i natten
kom ljuset likt en strimma.
Den värmde, gav mig hopp
om tvåsamhetens djup.

Den strimman utav omsorg,
att känna att du bryr dig,
den skalar av
ett skikt
av hjärtats
ensamhet.




Fri vers (Prosapoesi) av Eva Kellett VIP
Läst 210 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-05-31 23:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Eva Kellett
Eva Kellett VIP