Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Samla


Jag samlar upp
dina tankar
knyter fast dem
i ett band

släpper aldrig taget




Fri vers av Anoo Niskanen VIP
Läst 444 gånger och applåderad av 21 personer
Publicerad 2012-06-01 12:34



Bookmark and Share


  Linda CH VIP
Fint om kärlek!
2012-06-08

  ULJO
Underbart berörande text.
2012-06-04

  Marja-Liisa Koski VIP
Hyvin ajateltu, lyhyt ja ytimekäs runo! Hyvä!
Hali!
ML
2012-06-01

    maija tuori
Uskomattoman kauniisti ajateltu ... ja runon muotoon kirjoitettu.
2012-06-01

  Katarina O´Nils Franke
Kort och koncist, mycket to the point och fint!
2012-06-01

    Doll
Fin samhörighet.
2012-06-01

  Rise Little One
Ordning och reda även på tankarna ...
2012-06-01

  Ninananonia VIP
Vackert
2012-06-01
  > Nästa text
< Föregående

Anoo Niskanen
Anoo Niskanen VIP

Mina favoriter
de ryms i tystnaden
Rotlös