Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I sammanhang på låtsas


Det har bjudits på rabarberpaj,
någon skrapar vaniljsåsspår från
sitt fat, alla andra sitter belåtna -

Olika stora koppar i omaka färger, huller
om buller, tepåsar och löste, teskedar
som skramlar

Både skrap och skrammel -
ljud från små skedar
och man pratar en i taget, alla lyssnar

Det spelas musik i lägenheten bredvid -

kanske dricks där vin
istället för te, medan alla
pratar utan att höra vad någon
annan säger

Jag skäms lite
över att jag nog hellre
hade velat vara där -

och allra helst hemma, ensam





Fri vers av miljas
Läst 301 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-06-02 01:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

miljas
miljas

Mina favoriter
Sorgeskeppet