Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sista raden eller två ur varje dikt eller novell, nysammanspeglade. Först ut sådana från försommaren 2009, om hisnande försvinnanden där någon ändå finns kvar.



Sista Raderna ur mina Redan Skrivna (Remix 6)

 

 

 

 

 






ut igenom universum


så att hjärtat kommer i kläm i den oändliga dörrspringan
mellan mig och omvärlden


vill ha din glugg
innanför mina tänder


hur djupt in i solen du än förirrar dig


ville mitt lavahav aldrig förbrinna,
blott genom halvkvinnans sköte förrinna



tills att trollkarlen rest hennes skärvor till dans
och vi skrattar av sol som om regnbågen fanns


för att inte självdistansen skulle smälta bort i publikhavets vansinnigt vällande lava


häller närmre nu


ur askan med en salig
smak av prinsessa på läpparna



virvel av saliv, hårslingor, hudflikar och tidevarv. Snart var både han och hon helt och hållet försvunna


hur skillnaden mellan framåt och bakåt skulle bli


irrar med sikte på jordburen skuta
där orglars orgasmslingor aldrig vill sluta




































Fri vers av TrollTörnTrappan VIP
Läst 304 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-06-02 17:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

TrollTörnTrappan
TrollTörnTrappan VIP