Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mina ögon talar

ni kanske tycker
jag säger för lite
inte uttrycker mina tankar i ord
men varför ödsla ord?
när mina ögon talar för min mun




Övriga genrer av Missi VIP
Läst 341 gånger
Publicerad 2006-02-02 21:08



Bookmark and Share


    leave
mycket fint, du är begåvad.
2006-02-05
  > Nästa text
< Föregående

Missi
Missi VIP

Mina favoriter
dina ögon