Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Nystart Bild:Kungsfågelhona, samma namn som min gata.


Första dagen på resten av mitt liv


För evigt och ödmjukt tacksam

att Gud "kommer mig till mötes

med sin nåd" Psaltaren 59;11




Övriga genrer av Bibbi VIP
Läst 354 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2012-06-03 12:24



Bookmark and Share


  anits VIP
Tack Bibbi för att du delar
med dig dessa kloka rader
2012-06-04

  Maria T
Herre visa mig nåd
2012-06-03

    maija tuori
Tack för orden / kram
2012-06-03

  ResenärGenomLivet VIP
Skönt att kunna lämna det som ligger bakom och gå vidare.
2012-06-03

    ej medlem längre
Glädje
2012-06-03

    ej medlem längre
Glädje
2012-06-03

  Filosofen2
Kramar din själ......


Tack för orden
2012-06-03

    ej medlem längre
gillar *
2012-06-03
  > Nästa text
< Föregående

Bibbi
Bibbi VIP