Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Siaren

Åter har jag det förfarit
denna dunkla Deja vu

Framtiden har redan varit
och min morgondag är nu

Vad jag ser i kaffesumpen
och i karlavagnens sju

Att vårt öde liksom slumpen
mina tvenne söner nu

Som en liten solregns strimma
utav stark telepati

lättar ovisshetens dimma
och gör sikten klar och fri

Hindrar alla olycksfallen
se Fortuna dansar fritt

I den skimrande kristallen
livets spektra går i vitt




Fri vers av zallander
Läst 142 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2012-06-03 14:06



Bookmark and Share


  LenaJohansson VIP
bra
2012-06-04

  Erik H.J Hultin
Träffande och vackert om tidens och livets många paradoxala egenskaper. Gillar särskillt den underligt välformulerade "Framtiden har redan varit
och min morgondag är nu.."
2012-06-03

  Nanna X
skönt med en vit framtid ; )
2012-06-03

    ej medlem längre
Spekra?
/eller menar Du
Spektra?
2012-06-03
  > Nästa text
< Föregående

zallander
zallander