Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vänder andra kinden till och ber om en käftsmäll

Knackar på dödens dörr bara för att se om någon är hemma.
Kör på wow-effekt idag och betalar imorgon.
Dra åt helvete om ni inte misstycker! Skrålande mot spegeln.
Om du nu vill ha det, kom igen ta allt och lite till!
Jag vill ha allt och lite till och ger dig desamma.
Ligger blödande på marken, men ber dig om lite mer.
Jag tänker inte lyssna, summan av miljoner gånger 0.
Vänder andra kinden till och ber om en käftsmäll.
Jag kan väl se att det jag jagar en dag tar mitt liv.
Men dagen får bli imorgon.
Jag ignorerar och beundrar när jag ser mitt liv.

Det smaka bra du kan nu ta in notan!




Fri vers av Kraja
Läst 283 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-06-03 20:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Kraja
Kraja