Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
"Gå och tala om för Jesus. Allt vad som dig trycker här, Tala om din nöd , din smärta...(Allt) tryggt till honom kan du säga, Ingen dig förstår som han"...sjöng jag redan som barn.


Lyssna ej till denna världen sorl!


Ingenting kan sarga och smärta

som människors ord och meningar



Därför är det av nöden att skynda

till Jesus som ensam förstår



Skulle inte Han som danat mig

bäst av alla förstå mina reaktioner?



Ingen annan kan därför trösta som Han

samt ge råd och vägleda då jag går vilse



"Jag vill lära dig och undervisa dig

om den väg, du skall vandra;

jag vill giva dig råd

och låta mitt öga

vaka över dig."

Psaltaren 32:8




Övriga genrer av Bibbi VIP
Läst 271 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2012-06-04 19:19



Bookmark and Share


  Karl-Bo Lundstedt VIP
Så sant som Du skriver, så, ja såå ÄR DET... Amen....

applåder

kb
2012-06-08

  Minkki VIP
vart jag mig i världen vänder... ett fint bibelställe, tack Bibbi!
2012-06-07

  Ljusletaren
Sant!
Alltet finns för oss alla oavsett religion eller så.
Allt kommer från en enda källas ursprung.

/kram
2012-06-05

  anits VIP
Mycket tänkvärda och kloka ord
2012-06-05

    ej medlem längre
Jag tar detta till mig. Behövde läsa det.
2012-06-04

  bittemi VIP
Tycker om dina fina ord!
2012-06-04

  ResenärGenomLivet VIP
Tänkvärda fina ord.
2012-06-04

  walborg
Ljuvliga ord.
2012-06-04

    ej medlem längre
Denna världens sorl är inget annat än Djävulens bittra fnitter!
2012-06-04

  aol
verkligen tyckte om denna fina skrift
2012-06-04

    ej medlem längre
jo, gillar denna fina text!*
2012-06-04

  Ninananonia VIP
Tyckte om denna ...
2012-06-04
  > Nästa text
< Föregående

Bibbi
Bibbi VIP