Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
det är vad det är


Du dog idag jag förstår ingenting

Rör så de gråter
Rör mig när det faller

En saga

Det gör ont och stjärnorna tindrar trots deras fall
Mitt i min himmel faller en stjärna och en själ går upp till Gud

Tårar blänker och de landar hårt
Jag är en vacker fågel
Näktergal
Nektarn
Tar slut
Växer ut igen

Rör mig för jag faller




Fri vers av haw
Läst 214 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-06-04 22:49



Bookmark and Share


  M M Mannheim VIP
Du har ett fantastiskt poesispråk. Får ett sammanhang med ett antal svåra ord. Du använder flera olika diktformer i samma dikt och du gör det med bravur!
2012-06-11
  > Nästa text
< Föregående

haw
haw