Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Nyförälskad! Att få dela glädjen i musiken ger en extra dimension i vårt liv tillsammans 11/9-91. Bilden har min mamma, Inger Gunnarsson, Borås, målat. Musiken som ni kan lyssna till är när min man, David Kellett och jag spelar tillsammans.


Din flöjt

Inifrån hjärtats djupaste djup
där som medvetandet
är ett intet,
men där allt
ändå är medvetet

Där inifrån
slog din flöjt upp dörren

Ljuset spreds
med sin svindlande fart
ut till mitt jag

Mina bägare flödar över
och jag blir
aldrig mer den samma




Fri vers av Eva Kellett VIP
Läst 257 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-06-05 23:22



Bookmark and Share


    ej medlem längre
finare fint.
2012-06-05
  > Nästa text
< Föregående

Eva Kellett
Eva Kellett VIP