Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En promenad i storstadens trängsel 24/6-06


Närhet

En flyktig stund
på jäktad gata

du vid min sida
din hand
längst min rygg
över höften

Tiden stannar,
värme,
glädje,
ömhet.

En flyktig stund
på jäktad gata




Fri vers av Eva Kellett VIP
Läst 200 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-06-05 23:26



Bookmark and Share


  Lynx63 VIP
Gillar, tack.
2012-08-15
  > Nästa text
< Föregående

Eva Kellett
Eva Kellett VIP