Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Skriven en natt när känslor och tankar virvlade runt och gjorde det omöjligt att somna.


Sömnlös

I sömnlöst
oroligt mörker
får tankarna
inget hem.
Känslor rycks med
i baletten
mitt inre skriker ut
VEM?

Vem kan ge svar
på min oro?
Vem kan ge svar
på min sorg?
Vem kan gå
vid min sida
över de utsattas torg?

Det blåser en storm
I mitt inre
drar fram
både oro och sorg
En tyfon
slungar känslor och tankar
som blottas
på de utsattas torg.

Mitt i den
virvlande stormen
öppnas det plötsligt
en dörr.
Låt oron få landa
inom dig,
där finns en plats
nu som förr.

Tag hand om
det rädda barnet,
som kastas runt
I din själ.
Öppna ditt hjärta
för barnet.
Visa
du vill bara väl.




Fri vers av Eva Kellett VIP
Läst 204 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-06-05 23:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Eva Kellett
Eva Kellett VIP