Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
~


Hon flyger med egna vingar

minns du när jag satt på dina axlar?
du sprang segervarv runt köksbordet
och jag gjorde piruetter av lycka

(kunde nå hela världen,
bubbelvatten under huden)

åldersskillnaden var stor
jag drack jordgubbssaft och du cider
mina lillasysterfingrar rätade ut dina linjer

men jag fick aldrig sagt något, hade inga ord för det
vem lyssnade på sin tioåriga lillasyster?

jävlarvarförlyssnadeduinteför

en januarinatt blev du en ängel och jag fick aldrig ta farväl
men nu flyger jag med egna vingar
och,


majestätiska lejon vaktar ditt hjärta




Fri vers av Matilda E. Stridsberg
Läst 353 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2012-06-06 21:38



Bookmark and Share


    ej medlem längre
En vacker beskrivning av en tragisk sanning.
Jag finns alltid för dig, hoppas du vet om det.
2012-07-16

  dagbokspoesi
Så hemskt.
Fint formulerat. R.I.P.
2012-06-13
  > Nästa text
< Föregående

Matilda E. Stridsberg
Matilda E. Stridsberg