Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

väntar vackert vaksamt på mig

Vacklande
vid världens vackraste vatten

Vidöppen ocean
väntar vaksamt

på att jag ska inse att du


drunknade till stjärnhimlen


Söker tiden
av tindrande ögon utan tunga sorger




Fri vers av haw
Läst 252 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2012-06-07 09:26



Bookmark and Share


  Casbah* VIP
i sin enkelhet, så vacker att läsa
2012-06-07
  > Nästa text
< Föregående

haw
haw