Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Kär igen


Vildbattingen

Du våldsgästar mitt hjärta
Stör på min vilodag
Rycker våghalsigt i mina volanger
Drar i björkarnas flätor
Som en vildbatting
Trasslar du ihop mina tankar
Du är min ordskatt
Som ett vernisage av känslor
Är jag på display
Du är mitt yrväder
För du luktar sommarregn
På vintern




Fri vers av Poison Ivy
Läst 522 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2006-02-03 09:51



Bookmark and Share


  Hilda Sofia
jollan den har gillar jag bast...puss pa dig
2006-12-20
  > Nästa text
< Föregående

Poison Ivy
Poison Ivy