Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Blank

Känslomässigt blank
Ord ekar i tomt skal
Förstummad, fördummad
Faller ihop
Utmattad, urholkad
Som bara sorg
Kan göra dig




Fri vers av Poison Ivy
Läst 383 gånger
Publicerad 2006-02-03 10:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Poison Ivy
Poison Ivy