Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

skönt

Vit som linan framför mig
vill dra hela dig
svart som zoega
vill jag dricka dig
Blyg som en ångvält
tar du hela mig




Fri vers av Poison Ivy
Läst 285 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-02-03 10:15



Bookmark and Share


  Kent Love
blyg som en ångvält tar du hela mig...mycket bra...
2007-04-11
  > Nästa text
< Föregående

Poison Ivy
Poison Ivy