Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rader ur dikter eller noveller från sommaren 2009 min första tid härinne (några få ord modifierade)




Rader ur mina Remixer av Rader ur mina Redan Skrivna (Remix 4)

 

 

 

 

 






Husen var runda, fontäner i rad

De hade installerat skådespelare i vissa av ramarna

föreställer scenen fyra korridorer som möts



som vi kom en främmande försommar

kommer du gåendes där du alltid gått

Jag satt hemma i mitt fyrtorn och skrev brev till halva världen

inklämda i varsitt hål




Vi ser varann i spegelns branta tongång
tills verkligheten blivit magisk alvsång


följer flöjtslingan dina fötter


stod sagan i sitt fönster

vill jag ha din glugg

Evinnerligheten ekade i var och varannan solblinkning



ut igenom universum

du kommer fram till mina ögon

until holes are forever involved




byggde vi ett nytt tempel, utanpå det gamla

Husen var runda, fontäner i rad
Husen var runda, fontäner i rad
Husen var runda, fontäner i rad
Husen var runda, fontäner i rad

byggde vi ett nytt tempel, utanpå det gamla




Redan efter en kvart är hon uppe på kupolerna och leker demonisk gudom

samlar gränslöshet

en fönsterglugg åt gången skymtar skallarna upp

hur skillnaden mellan framåt och bakåt skulle bli

men det STÖRSTA måste vara att hyra in oss i en FILM


irrar med sikte på jordburen skuta
där orglars orgasmslingor aldrig vill sluta




virvel av saliv, hårslingor, hudflikar och tidevarv...
Snart var både han och hon
helt och hållet försvunna




Bara en vibrerande spegel stod ensam kvar,
någonstans i ett ofantligt hus










 

 

 














Fri vers av TrollTörnTrappan VIP
Läst 341 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-06-08 11:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

TrollTörnTrappan
TrollTörnTrappan VIP