Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ständigt denna kamp

Hjärtat sliter och drar
Den vill närma sig dig
Men jag vägrar och står kvar
Ständigt denna kamp
Mellan känslor och förnuft
Ständigt denna kamp
Om med vem och var
Jag ska andas min luft
Hjärtat talar tydligt
Förnuftet likaså
Vad jag än väljer
Går livet vidare ändå
Men det sägs
Att den som inte lyssnar
På känslornas språk
Får oftast vandra ensam
Ensam på livets stråk




Fri vers av ordskalv
Läst 303 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2012-06-08 15:14



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Även den som inte känslornas språk förstår.
2012-10-13

    maverick
Jag väljer alltid hjärtats väg i kärlek.
Jag har aldrig kunnat göra något annat
men ibland önskar jag att jag lyssnat
på förnuftet...
2012-07-23

  Armo
Känslan av dissonans mellan hjärta och hjärna känns igen. Förbaskat olustig känsla må jag säga. :) Du fångar känslan skickligt med dina ord. Vackert!
2012-06-14

  it-nörd
Eller din tid.
2012-06-08

  it-nörd
Jag var visst lite efter min tid.
2012-06-08
  > Nästa text
< Föregående

ordskalv